tirsdag den 3. februar 2015

Før du konstruerer din terrasse

I denne artikel vil vi give dig en guide til, hvilke forberedelser du bør gøre dig, inden du bygger en fliseterrasse. Bemærk, der er mange variationer og forskellige måder at gøre netop dette på, men denne guide er en god guideline for de fleste arbejdsmetoder.

1) Først bør du måle det område, hvor du ønsker din nye terrasse.
På den måde vil du let og hurtigt kunne finde ud af, hvor mange fliser du får brug for i processen, ligesom du få en idé, hvor stor en mængde du skal bruge af øvrige materialer. Du skal ganske enkelt blot måle længden og bredden på arealet og gange disse.
Hvis der ikke er tale om et firkantet område, men du alligevel ønsker at bruge firkantede sten, har du brug for antallet af kvadratmeter. En anden mulighed er at bruge fliser, der ikke er firkantede. Den type af fliser vil betyde, at du skal lave øvrige typer af udregninger.

2) Vælg hvilken type fliser, du ønsker at anvende til din terrasse.

Fliser kommer i alverdens farver, former, priser og størrelser. Derfor er der en del beslutninger, der skal tages af dig. Det kan af den grund være en god idé at udregne den samlede pris på hele terrassen, så du kan se, om det er rentabelt i forhold til dit budget. Prisen på nogle fliser af afregnet i kvadratmeter, mens øvrige typer af fliser betales stykvis. Derfor er det vigtigt at huske på, at mindre fliser godt kan koste mindre enkeltvis, men den samlede pris kan ende med at være højere for det samlede areal.

3) Køb fliserne og øvrige produkter, der skal anvendes
Du skal bruge mere end blot fliser til at bygge din terasse. Eksempelvis indeholder nogle terrasser grus, sand, granitskærv etc., og derfor bør du holde dette in mente.
Husk i øvrigt, når du køber fliserne at købe 10% flere, end du regner med. Der kan være fejl på disse, de kan gå i stykker, måske skal du skære enkelte fliser til eller andet, og derfor er det godt at have lidt ekstra fliser ved hånden.
Link til http://fliseterrasse.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar