torsdag den 1. januar 2015

SANDKASSEN SOM GENSTAND I HAVEN


Langt de fleste voksne kan sikkert huske glæde ved at lege i en sandkasse fra dengang, man var barn. Sandkassesand giver mulighed for at børnene kan udfolde sig kreativt ved at bygge konstruktioner som eksempelvis sandslotte, hvilket kan give mange timers sjov. Ganske vist kan det være en affære, der gør barnet beskidt, hvilket kan kræve både bad og tøjvask, men de mange timers sjov opvejer klart for dette. Dertil kommer, at det er et sikkert materiale at lade sit barn lege i, da det  modsat eksempelvis sten ikke gør ondt at falde på, og det virker derfor som om, at sand er helt ideelt til de fleste lege-formål.

De fleste sandkasser finder man på offentlige legepladser og i daginstitutioner. Specielt i de danske daginstitutioner kan man vide sig sikker på, at der er kamp om sandkassen, hvilket ofte er et tilløbsstykke for de mindste børn. Flere danskere vælger dog også at få en sandkasse anlagt i egen have qua dennes store og udbredte populariteten iblandt børnene. Det er da også en rigtig god investering, da det sikrer, at barnet får brugt noget tid i din friske luft blandt sandkassesandet.

Det er dog vigtigt at huske på, at det i Danmark er ulovligt at hente sand fra de danske strande til ens sandkasse, uanset hvor fristende det måtte være.  Med andre ord er det altså ikke godkendt at tage ens trailer med på stranden og fylde denne op, så ungerne har noget at lege i.

Heldigvis er der en masse steder i Danmark, hvor sandkassesand kan købes. Salget er specielt populært online ved diverse webshops, hvor man mange steder faktisk kan få sit sand leveret direkte til døren. Sandkassesandet kan bestilles i forskellige mængder, og det er derfor vigtigt, at man ved, hvilke mål ens sandkasse er, således man kan få den rette mængde sand bestilt hjem i første forsøg.

Link til http://www.grus-sand.dk/sandkassesand_95.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar